Manşetler

LG Optimus 4X HD’nin benchmark sonuçları ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-optimus-4x-hd-on-inceleme-00009

LG’nin MWC 2012’de tanıttığı ve şirketin bu yılın amiral gemisi telefonlarından bir tanesi olan dört çekirdekli NVIDIA Tegra 3 işlemcili LG Optimus 4X HD komşuda benchmark testinden geçti. Yunan teknoloji blogu Techblog.gr LG’nin yeni süper telefonu için erken bir inceleme yaptı, bu inceleme çeşitli benchmark testlerini de içeriyor.

LG Optimus 4X HD, Quadrant’tan 4512, AnTuTu’dan 11147 ve NenaMark2’den 44.5fps gibi skorlar elde etti. Engadget da bu sonucu elindeki HTC One X’in skorlarıyla karşılaştırmış. Quadrant ve NenaMark skorlarının biraz düşük çıktığını, ancak AnTuTu skorunun biraz daha yüksek olduğunu kaydetmiş. Aslında hem Optimus 4X HD’de hem de One X’te hemen hemen aynı donanım bileşenleri bulunuyor. Ancak yazılımdaki farklılıklar testlerin sonuçlarını değiştiriyor. Bu arada One X piyasaya çıkışa hazır olduğu için yazılımı son hâlinde veya ona yakın olabilir, ancak Optimus 4X HD’nin yazılım açısından finalden henüz geride olduğunu da belirtelim. Yani final üründe sonuçlar farklı ve birbirine daha yakın olabilir.

LG Optimus 4X HD’de 4.7 inç, 720p çözünürlüklü IPS ekran, dört çekirdekli NVIDIA Tegra 3 işlemci, 1 GB RAM, 16 GB dahili bellek, 8 megapiksel kamera, 1080p video kayıt yeteneği ve Ice Cream Sandwich gibi teknik özellikler bulunuyor. Telefonun gelecek ay İngiltere’de piyasaya çıkması bekleniyor. Bu Android süper telefonuyla ilgili daha fazla detayı LG Optimus 4X HD ön inceleme yazımızda bulabilirsiniz.

İlgili – Techblog.gr

İLGİLİ HABERLER