Manşetler

LG Optimus 4X HD 1699 TL’lik satış fiyatıyla Türkiye’de

LG’nin bu yılın başında Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı Optimus 4X HD nihayet ülkemizde de piyasaya sunuldu. NVIDIA’nın 4-PLUS-1 dört çekirdekli mobil işlemcisi Tegra 3’ü barındıran bu akıllı telefon barındırdığı 4.7 inç’lik, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü True HD IPS ekran sayesinde yüksek netlikte görsel deneyim sunuyor.

LG Optimus 4X HD’de 1 GB RAM, 16 GB dahili bellek, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, HSDPA 21 Mbps, HSPA 5.76 Mbps gibi teknik özellikler de yer alıyor. Cihazın sahip olduğu 2150 mAh’lik bataryanın uzun bir pilde çalışma ömrü sunduğu söylenebilir. Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile yüklü gelen LG Optimus 4X HD’de Optimus UI 3.0 kullanıcı arayüzü de bulunuyor. Telefonda QuickMemo uygulaması da yer alıyor, bunun sayesinde başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan herhangi bir ekrandan hatırlatıcı ve not kaydetme yeteneği sunuluyor. Ayrıca yine bu cihazda bulunan Media Plex sayesinde 8 megapiksel, 1080p video kayıt yetenekli arka kameranın yetenekleri daha da iyi hâle getiriliyor. Bu arada LG Optimus 4X HD’de deklanşöre yeniden basmadan hemen önce çekilen fotoğraflar içinden en iyisini seçip kaydeden Time Catch Shot özelliği de bulunuyor. Bu arada Optimus 4X HD’nin önünde video görüşmeleri için 1.3 megapiksellik ön kameranın bulunduğunu da belirtelim.

LG Optimus 4X HD için 1699 TL’lik tavsiye edilen satış planı belirlendi. Piyasada bulunan ve dört çekirdekli işlemci bulunan diğer telefonları dikkate aldığımızda LG Optimus 4X HD için belirlenen fiyatın oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz.

LG Optimus 4X HD’yi MWC 2012’de deneyimleme fırsatı bulmuştuk. O zaman elde ettiğimiz izlenimleri LG Optimus 4X HD ön inceleme yazımızda bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER