Teknoloji

LG Optimus 4X HD haziranda yurtdışında piyasaya çıkıyor

lg-optimus-4x-hd-on-inceleme-00008Samsung Galaxy S III yeteri kadar ilginizi çekmemiş olabilir, belki de siz diğer bir Güney Koreli olan LG’nin dört çekirdekli işlemci taşıyan akıllı telefonu Optimus 4X HD’yi bekliyorsunuz. Şubattaki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan ve orada ön inceleme yapma fırsatı bulduğumuz LG Optimus 4X HD gelecek ay itibariyle yurtdışında piyasaya çıkıyor. Almanya, İsveç, Büyük Britanya, İtalya ve Polonya bu cihazla buluşacak ilk ülkeler olacak.

LG Optimus 4X HD’de 4.7 inç’lik, 720p çözünürlüklü IPS ekran, dört çekirdekli Tegra 3 işlemci, 1 GB RAM, 16 GB dahili bellek, 8 megapiksellik, 1080p video kayıt yetenekli kamera, 2140 mAh’lik batarya yer alıyor. 8.9 mm.’lik kalınlığa sahip olan bu cihaz Ice Cream Sandwich ile çalışıyor, ayrıca Media Flex ve Quick Notes gibi çeşitli LG yazılımları da üstünde geliyor.

Media Flex yazılımı sayesinde kullanıcılar çoklu dokunmatik hareketler yardımıyla video içinde arama, video hızını ayarlama, videonun küçük resmini izleme gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor, Live Zoom modu sayesinde videoda yakınlaştırma yapmak mümkün. Akıllı fotoğraf özelliğiyse tek bir seferde birden fazla fotoğraf çekip en iyisini seçmeye izin veriyor.

LG Optimus 4X HD’nin ne kadara satılacağı henüz belli değil, ancak fiyatın HTC One X ve Samsung Galaxy S III seviyesinde olacağı tahmin ediliyor.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER