Teknoloji

LG Optimus 3D’nin işaretleri MWC 2011’deki muhtemel lansman öncesinde ortaya çıktı

Er ya da geç 3D yeteneğine sahip bir akıllı telefon çıkaracağının sözünü vermiş olan LG’nin yaklaşan Mobil Dünya Kongresi 2011’de bu sözünü tutabileceğine dair bazı izler ortaya çıktı. Hollandalı bir akıllı telefon üreticisi, İngiliz Carphone Warehouse’ın yerel bir kolu olan The Phone House, LG Optimus 3D adlı bir ürün için “çok yakında” mesajı veren bir sayfa hazırladı. All About Phones sitesi ise satıcının kullandığı görüntünün mevcut bir ürün olan Optimus One’a ait olduğunu iddia etti.

Yine de, ortaya çıkan bu işareti LG’nin 3D destekli akıllı telefonu Avrupa’da piyasaya sunma planına dair bir kanıt olarak sayabiliriz. LG’nin Nintendo 3DS’teki gibi otostereoskopik bir panel kullanıyor olabileceği ve bu sayede telefonu kullanırken özel bir 3D gözlüğün gerekmeyeceği tahmin ediliyor.

İşletim sistemi olarak Android’in kullanılması kuvvetle muhtemel. Bunun ötesinde telefonla ilgili fazla bir detay bulunmuyor. Ortada bulunan en önemli sorulardan biri 3DS ile haşır neşir olmuş olan kişilerin yaşadığı başağrılarını yaşatıp yaşatmayacağı. Hâli hazırda bu problem 3D’nin mobil alanda kullanımı için en büyük engellerden birini oluşturuyor.

İlgili – All About Phones

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER