Teknoloji

LG Optimus 3D Max Almanya’da piyasaya çıktı

lg-optimus-3d-max-on-inceleme_00008LG’nin gözlük gerektirmeyen üç boyutlu ekrana sahip olan ikinci telefonu LG Optimus 3D Max Almanya’da piyasaya sunuldu. Şubat sonunda düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmış olan bu cihazda 1.2 GHz’lik çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili bellek, microSD kart desteği, 4.3 inç, 854 x 480 piksel çözünürlük desteğine sahip gözlük gerektirmeyen ekran ve 5 megapiksel, üç boyutlu içerik üretimine elverişli çift 5 megapiksel lensli kamera bulunuyor.

LG Optimus 3D Max’in kamerası yardımıyla hazırladığınız üç boyutlu içerikleri veya diğer üç boyutlu içerikleri MHL portu veya DLNA yardımıyla destekleyen TV’lere aktarmak mümkün. Ice Cream Sandwich’in en güncel Android sürümü olduğu bir ortamda LG Optimus 3D Max Android 2.3 ile birlikte geliyor. Android 4.0 güncellemesinin yakın zamanda gelip gelmeyeceğiyse henüz belli değil. LG, bu cihazın önümüzdeki birkaç hafta içinde diğer Avrupa ülkelerinde de satışa çıkacağını belirtti. Selefinin piyasaya çıktıktan birkaç ay sonra giriş yaptığı Türkiye’deyse LG Optimus 3D Max’in satışıyla ilgili henüz bir bilgi verilmiş değil.

Mobil Dünya Kongresi’nde bu cihazı deneyimleme fırsatı bulmuştuk. İzlenimlerimizi ve videoyu LG Optimus 3D Max ön inceleme yazımızda bulabilirsiniz.

İlgili – LG

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER