Teknoloji

LG Nexus 4’ün çıkış tarihi olarak 29 Ekim işaret edildi

LG üretimi Nexus Android telefonuyla ilgili yeni detaylar sızmaya devam ediyor. İngiliz perakendeci Carphone Warehouse envanterinde kendini gösteren bu cihazın ne zaman çıkacağıyla ilgili olarak da bir iddia ortaya atıldı. Aslında bu, cihazın lansmanıyla ilgili mevcut iddiaların üzerine eklenen bir yenisi sayılabilir. Fransız Le Figaro gazetesinin mobil operatördeki bir kaynaktan aldığı bilgiye göre LG Nexus 4 adlı akıllı telefon 29 Ekim tarihinde çıkacak. Telefonun Fransa’ya gelişiyse aralık ayını bulacak.

Google’ın LG üretimi bu yeni Nexus telefonunu 29 Ekim tarihinde uluslararası pazarda çıkaracağı söyleniyor. Bu çıkış büyük ihtimalle Google Play web mağazası üzerinden gerçekleşecek. Daha önce de çeşitli fırsatlarda belirttiğimiz gibi bu cihaz LG Optimus G’yi baz alarak geliştirildi. Dört çekirdekli işlemci barındıracak telefonda 8 megapiksel kameranın buunması bekleniyor. Aslında LG Optimus G’de 13 megapiksel kamera var, ancak cihaza ait olduğu öne sürülen fotoğraflarda daha ince bir kamera yapısının bulunması çözünürlüğün daha düşük olduğu düşüncesine yol açıyor.

Google’ın yeni Nexus 4 telefonu All Things D tarafından düzenlenen Dive Into Mobile konferansında tanıtılabilir. Bu ay sonunda gerçekleşecek olan söz konusu etkinliğe Android’in şefi Andy Rubin de katılacak. Rubin’in katılacağı bu etkinlik lansman için uygun bir ortam olabilir.

İlgili >> Le Figaro, Android Community

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER