Manşetler

LG Nexus 4 aralık ayında Türkiye’ye geliyor

Google’ın geçen ayın sonunda tanıttığı ve LG tarafından üretilmiş olan 2012 model referans Android telefonu Nexus 4 geçen hafta itibariyle yurt dışında piyasaya çıkmış ve epey ilgi görmüştü. Öyle ki, telefon ABD’de piyasaya çıktıktan sonraki 1 saat içinde tamamen tükenmiş, yine İngiltere’deki teknoloji mağazalarında da benzer bir durum yaşanmıştı. LG Nexus 4’ün stokları bu kadar kısa süre içinde bitince Google da telefonu satın alan kullanıcılara e-posta yoluyla durumu bildirmişti.

LG’nin sonbahar başında yurt dışında piyasaya çıkan akıllı telefonu Optimus G’nin temelleri üzerine inşa edilen Nexus 4’ün bu kadar büyük bir taleple karşılanacağı LG tarafından tahmin ediliyormuş. Söz konusu bilgi LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Pazarlama Müdürü Alex Chung tarafından paylaşıldıı. Daha ilginci ve heyecan verici olanıysa Nexus 4’ün aralık ayında Türkiye’ye de gelecek olması. Bu telefon için fazla beklemeyecek olmak fazlasıyla sevindirici.

“LG Nexus 4 Aralık ayında Türkiye’de teknoloji severlerle buluşacak. Biliyoruz ki bu telefonu büyük heyecanla bekleyen bir kesim var ülkemizde. Bu kullanıcılar, LG Nexus 4’ü eline aldıktan sonra hız ve performansın geldiği noktayı görüp telefondan vazgeçemeyecek.”

Alex Chung – LG Electronics Türkiye Mobil İletişim ve Pazarlama Müdürü

LG Nexus 4’ün mağazalarda peşin para karşılığında sunulmasının yanı sıra bir veya daha fazla mobil operatörle bir kampanya dahilinde sunulup sunulmayacağı şu an için belli değil. Ancak lansman yaklaştıkça bu konudaki soru işaretleri de ortadan kalkacaktır.meyecek.?

İLGİLİ HABERLER