Manşetler

29 Ekimde tanıtılması beklenen LG Nexus 4’e ait bir sızıntı daha

LG’nin ürettiği söylenen, ancak henüz resmi tanıtımı gerçekleşmeyen Google Nexus 4 ile ilgili yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı. 29 Ekimde düzenlenecek olan Android etkinliğinde tanıtımının gerçekleştirilmesi beklenen bu Nexus telefonuyla ilgili son bilgi kırıntısı bugünlerde güvenilir sızıntılarla karşımıza çıkan @evleaks tayfasından geldi. Ekip bu cihaza ait olduğu iddia edilen bir basın görselinin paylaşımını yaptı.

Yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraf, beraberinde 140 karaktere sığdırmaya yetecek bilgiyle birlikte geldi. Gelecek Nexus cihazının LG Nexus 4 olarak adlandırılacağı @evleaks tarafından da desteklendi. Bu cihaz dört çekirdekli, 1.5 GHz hızında çalışan Snapdragon S4 Pro “Krait” işlemciyle birlikte gelecek, ayrıca 2 GB RAM de barındıracak. Bu bileşenler yeni Nexus cihazının bir hayli hızlı olacağını gösteriyor. İşlemci ve RAM’in dışında bu yeni Nexus telefonunun arkasında 8 megapiksel, önünde ise 1.3 megapiksel kamera bulunacak. 2100 mAh batarya da telefonda yer alacaklar arasında listeleniyor, ancak bu bataryanın sökülemediğine dikkat çekelim.

9.1 mm.’lik kalınlığa ve 139 gr. ağırlığa sahip bir kasayla gelen telefonun 8 GB ve 16 GB’lık iki farklı versiyonu bulunması da beklentiler arasında. Yukarıda belirttiğimiz gibi Google’ın bu telefonu 29 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek Android etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Gelişmeleri her zaman olduğu gibi Teknoblog’da bulacağınız bir kez daha hatırlatalım.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER