Teknoloji

LG MusicFlow Wi-Fi hoparlörlerinin sayısını artırıyor

lg-music-flow-hr-231214

CES 2015’e doğru geri sayım sürerken, şirketler ilk defa bu etkinlikte görücüye çıkaracakları ürünleri duyurmaya sürdürüyor. Bu şirketlerden biri olan LG, MusicFlow serisine ait yeni Wi-Fi hoparlörlerini duyurdu. Söz konusu yeni modeller içinde en dikkat çekici olanı ise hiç kuşkusuz gücünü bir pilden alan ilk MusicFlow ürünü olan H4. LG MusicFlow H4 ile hoparlörü bir güç kaynağına yakın tutma zorunluluğu ortadan kalkıyor.

lg-music-flow-wi-fi-231214

LG MusicFlow H4’e ek olarak üç Wi-Fi hoparlör ve bir Wi-Fi ses çubuğunu daha CES 2015 kapsamında görücüye çıkaracak. LG’nin Wi-Fi hoparlörleri akıllı cihazlarla Wi-Fi üzerinden bağlantı kurarak kullanıcıların cihazlarındaki müzikleri daha yüksek sesle dinlemelerine imkan veriyor. Söz konusu hoparlörler, gerçekleştirilen telefon görüşmelerinde de sesi dışarıya vermek için kullanılabiliyor. Yeni LG MusicFlow ürünlerine dair daha geniş kapsamlı bilgiler için CES 2015’i beklemek gerekiyor.

LG’nin MusicFlow serisinin H4 dışında kalan modelleri Türkiye’de de satışa sunulacak. H3 için 499 TL, H5 için 699 TL, H7 için 899 TL, HS6 içinse 1399 TL satış fiyatı belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER