Teknoloji

LG LW980S pasif 3D gözlüklerle 3D TV keyfi sunacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG, oldukça hoş özellikleri bulunan yeni bir 3D TV tanıttı. LW980S modeli LG’nin CINEMA 3D teknolojisini kullanıyor ve NANO Full LED arkadan aydınlatmalı ekran barındırıyor. Bu 3D TV’nin en ilgi çekici özelliklerinden bir tanesiyse pasif gözlükleri takarak 3D keyfi yaşatabilmesi. Bu, pahalı ve büyük aktif gözlükleri kullanmanın şart olmadığı anlamına geliyor.

Pasif gözlüklerin şarj edilmek üzere elektrik prizine takılması gerekmiyor. Avrupalı TUV ve Intertek test kuruluşları tarafından “Titreşimsiz” olarak nitelendirilen bu gözlük sayesinde hem daha kolay bir kullanım hem de mükemmel görüntü kalitesini yakalamak mümkün olacak. LG, 3D TV setinin sahip olduğu geniş görüş açısı sayesinde odanın farklı bölümlerinden bile 3D görüntülerin rahatlıkla izlenebileceğini iddia ediyor.

LG, bu 3D TV’nin tüm donanım özelliklerini açıklamış değil. Yine de, bu TV?nin NANO Full LED panel barındırdığını belirtmekten geri kalmıyor. Bu panelin üretiminde kullanılan küçük nokta baskılı ince film sayesinde ışık ekrana dağıtılıyor, bu sayede daha parlak ve pürüzsüz görüntüler elde etmek mümkün oluyor. Üstelik LG LW980S TruMotion 400 Hz tazeleme oranı sayesinde daha pürüzsüz görüntü gösterimine olanak sağlıyor. LG LW980S’in ne zaman çıkacağı ve ne kadara satılacağı henüz açıklanmadı.

İlgili ? LG

İLGİLİ HABERLER