Teknoloji

LG LV5 için hazırlanan taslak tasarım ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg lv5LG yeni amiral gemisi telefonu V20’yi eylül ayının başlarında tanıtmıştı. Cihazın ekim ayının sonu itibarıyla satışa sunulması bekleniyor. G5 ve V20 ile 2016’daki amiral gemisi kadrosunu tamamlamış görünen Güney Koreli elektronik devi, ilgisini başka segmentlere kanalize etmişe benziyor.

Gelen haberlere göre, LG LV5 adını taşıyan ve orta segmentte konumlanan yeni bir akıllı telefon üstünde çalışıyor. Cihaza ait olduğu söylenen tasarım taslakları da şimdiden internette dolaşıyor. Ancak LV5’in bir tür proje adı olabileceğini ve akıllı telefonun farklı bir isimle duyurulabileceğini unutmamak gerekiyor.

Telefonun arka kapağının çıkarılabilir olacağı söyleniyor. Ancak bunun bataryanın da çıkarılabilir olduğu anlamına gelip gelmediği henüz bilinmiyor. Fotoğraflara bakıldığında LV5’in hem önden hem de arkadan kenarlara doğru kavislenen bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Bu detay sayesinde akıllı telefonun oldukça kalabalık olan orta segment pazarında kendisini ayrıştırması mümkün olabilir. Cihazın genelinden daha yuvarlatılmış olan köşelerinin de bu ayrışmaya yardım edeceği söylenebilir.

LG LV5 ile nasıl özellikler sunulacak henüz bilinmiyor

Akıllı telefonda ne gibi bileşen ve özelliklerin bulunacağı henüz bilinmiyor. Ancak fotoğraflara bakıldığında kameranın altındaki LED flaş ve onun altındaki parmak izi tarayıcısı hemen fark ediliyor. Parmak izi tarayıcısının aynı zamanda bir güç butonu olarak işleyebileceğini de belirtmekte fayda var. Hoparlörün ise arka panelin alt kısmında konumlandırıldığı görülüyor.

İLGİLİ HABERLER