Teknoloji

LG marka kimliğini yeniledi

lg

LG uzun süredir kullandığı logosuna dijital iletişimde kullanılacak ifadeler ekledi ve marka kimliğini yeniledi. Şirketin yenilenen logosunda “Aktif Kırmızı” olarak adlandırılan daha açık bir kırmızı tonu tercih edilirken, görüntünün “düzleştirilmesi” göze çarpıyor.

Şirketle özdeşleşen “Life’s Good” (Hayat Güzel) sloganının yeni dönemde daha fazla kullanılacağı belirtilirken, ürün paketlerinin ve özelliklerinin de yeni marka kimliğine uygun şekilde yenileneceği ifade edildi. Şirketin marka kimliğini yeniden keşfederken, daha “dinamik ve genç” bir görünüm peşinde koşacağının da altı çizildi.

Şirketin yeni dönemdeki planlarından birisi de logosuna daha fazla ifade eklemek. Bir yüzü hatırlatan logonun göz kırpması, gülümsemesi ve baş sallaması planlanan animasyonlar arasında yer alıyor.

lg

LG dijitalleşen logosuyla farklı nesillere ulaşmayı hedefliyor

Şirket dijital ifadeler eklenen logosuyla farklı bölgelerde, aralarında Z Kuşağı’nın da bulunduğu farklı nesillere ulaşmayı hedefliyor. Logonun bu hedeflerde şirkete yardımcı olup olmayacağı zamanla anlaşılacak.

lg
İLGİLİ HABERLER