Teknoloji

LG LifeBand Touch egzersiz takip amaçlı akıllı saatinin geleceğini doğruladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG, CES 2014 kapsamında Las Vegas’ta gerçekleştireceği basın toplantısının öncesinde Lifeband Touch olarak adlandırdığı egzersiz izleme cihazı hakkında birtakım bilgiler verdi.

lg-lifeband-touch-onay-060114

Güney Koreli şirketin blogunda yazan bilgilere göre Lifeband Touch suya dayanıklı olacak, bunun yanı sıra kalori tüketimi, atılan adım sayısı ve bunun gibi bilgileri de sağlayacak. Bluetooth 4.0 üzerinden iOS ve Android cihazlarıyla iletişim kurabilen cihaz Nike’ın Fuelband aksesuarına güzel bir alternatif olacak gibi görünüyor.

Aygıt üstündeki dokunmatik OLED ekran sayesinde kullanıcılar telefonlarına gelen bildirimleri kontrol edebilecek, gelen çağrıları cevaplayabilecek ve çalan şarkıları kontrol edebilecek. Ekran bölümü bilekliğin geri kalan kısmından ayrılabilir gibi görünüyor ve muhtemelen şarj işlemi için de bunun yapılması gerek gibi görünüyor. Renkli halka da Lifeband Touch’ın telefona gelen bildirimleri renk değiştirerek gösterdiğini de akıllara getiriyor. Gelen bildirimin türüne göre farklı renkler gösteriliyor olabilir.

LG herhangi bir fiyat veya çıkış tarihi bilgisi vermedi, ancak tüm bunların bu akşam TSİ 6’da başlayacak olan LG basın toplantısında netleşmesi bekleniyor.

İlgili >> The Verge, LG

İLGİLİ HABERLER