Teknoloji

LG K9 Turkcell ile satışa sunuldu

lg k9 türkiye fiyatı

lg k9 türkiye fiyatıLG, giriş ve orta segment K serisinin yeni üyesi LG K9’u Türkiye’de satışa sundu. K9, 799 TL’lik fiyatıyla giriş segmenti Android telefon arayanlara hitap ediyor. Güney Koreli şirketin belirttiğine göre bu telefon geliştirilmiş kamerası, gösterişli dokusu, modern görünümü ve 2.5D Arc Glass tasarımı ile ön plana çıkıyor.

LG K9’da 5 inç, 720p ekran, 1.4 GHz dört çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası bulunuyor. Telefon Android 7.1.2 Nougat ile yüklü olarak geliyor. 2500 mAh kapasiteli pili ise kullanıcılar tarafından değiştirilebiliyor. 146.3 x 73.2 x 8.2 mm.’lik boyutlara ve 152 gr. ağırlığa sahip gövdeyle geliyor. LTE desteği de mevcut. FM radyonun varlığı da ilgi gösterenleri memnun edecektir.

Telefonun arkasında 8 megapiksel, önünde de 5 megapiksel kamera bulunuyor. LG,  K9’da bulunan geliştirilmiş kamera özellikleri ile düşük ışıklı ortamlarda çekilen fotoğraflardan, geçmiş modellere göre çok daha aydınlık ve net görüntüler elde edildiğini söylüyor. Kullanıcılardan gelen yoğun istek üzerine Otomatik Çekim, El Hareketiyle Çekim, Selfie Flaşı ve Hızlı Paylaşım gibi pek çok özellik de eklenmiş. Ayrıca LG K9’da yer alan alan yeni ‘Düşük Işık Görüntü Düzeltme’ özelliğiyle loş ortamlarda çok daha kaliteli fotoğraflar çekilmesine imkan verildiği, Yüksek Dinamik Aralığı (HDR) özelliği ile de fotoğrafların çok daha parlak ve kontrast seviyelerinin çok daha net olmasının sağlandığı belirtiliyor.

Siyah renk seçeneğiyle satışa sunulan LG K9’u Turkcell mağazalarında bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER