Teknoloji

LG’den yeni bir orta sınıf telefon daha geliyor

lg k31

LG, K31 adını taşıyan telefonuyla orta segmentteki seçeneklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Google Play Console’da da görülen telefonun önemli özellikleri ve ön yüzünün tasarımı da ortaya çıktı.

LG K31’in ekranı kalın bir çerçeveyle sarılmış gibi görünüyor. Ekranın üstünde ön kameranın yerleştirildiği damla şeklinde bir çentiğin bulunduğu da fark edilen bir diğer unsur oluyor. Arka panel ve kenarlar görünmediği için LG K31’in tasarımı konusunda daha fazla şey söylemek mümkün olmuyor.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek Helio P22 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 2 GB RAM eşlik ediyor. IPS LCD ekranın büyüklüğü konusunda bilgi verilmese de, çözünürlüğünün 1520 x 720 piksel olduğu görülüyor. Söz konusu teknik özellikler, telefonun giriş segmentine de oldukça yakın duracağını gösteriyor.

LG K31 kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Telefonun resmiyet kazanacağı tarih şu an için bilinmese de, Google Play Console kaydının varlığı söz konusu tarihin çok da uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER