Teknoloji

LG G9 kılıf sızıntısı tasarımla ilgili iddiaları doğruluyor

lg g9

LG G9 için hazırlandığı söylenen şeffaf bir kılıfa ait görseller internete sızdı. Bu yeni görseller, daha önce OnLeaks tarafından paylaşılan sızıntılarla benzerlik gösteriyor. Ancak görsellerin LG G9’un yerine LG V60’a ait olabileceği de iddia ediliyor.

Ancak LG G9’la V60’ın aynı tasarımı paylaşması da sürpriz olmayacaktır. Şirket daha önce G8X ve V50S ile G8 ve V50 modelleri için de benzer bir yaklaşımı uygulamıştı.

İnternete sızan kılıf tasarımı, parmak izi tarayıcısının telefonun arkasından kaldırılıp ekranın içine yerleştirileceğini gösteriyor. Dört lensli arka kamera sisteminin varlığı da bu tasarımla doğrulanıyor. Ancak kamera sisteminin teknik detayları da hâlihazırda belirsizliğini koruyor.

lg g9

LG G9 ne zaman tanıtılacak?

Telefonun alt kenarında 3.5 mm. kulaklık jakının bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. USB-C girişi ve hoparlör ızgarası da telefonun alt kenarının özellikleri arasında bulunuyor.

LG G9’un şubat ayının sonunda tanıtılması bekleniyor. Telefonun Barselona’da düzenlenecek 2020 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2020) gözler önüne çıkacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER