Manşetler

LG G7 ThinQ’nun tanıtım tarihi 2 Mayıs olarak kesinleşti

lg g7 thinq

lg g7 thinqLG’nin gelecek nesil amiral gemisi Android telefonu ile ilgili ipuçları bir süredir yoğunluğunu artırmıştı. LG G7 ThinQ adını taşıyacağı söylenen bu akıllı telefon, Engadget‘ın belirttiğine göre, 2 Mayıs’ta düzenlenecek bir etkinlikte resmiyet kazanacak.

LG, G7 ThinQ için iki lansman etkinliği düzenleyecek. Bunlardan ilki 2 Mayıs’ta, New York şehrinde, uluslararası kitle için düzenlenecek. Diğer etkinlik ise LG’nin ana vatanı Güney Kore’nin başkenti Seul’da, 3 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Huawei P20 Pro ve bu yıl çıkan diğer birçok Android telefonu gibi, G7’nin de ekranının tepesinde çentik bulunacak. Ancak, geçtiğimiz şubat ayında, Mobil Dünya Kongresi sırasında meydana gelen bir sızıntı, LG’nin bu çentiği gizleme imkanını da sunacağını göstermişti.

LG, ThinQ markasıyla yapay zekâ teknolojilerine vurgu yapıyor. Bu yıl ilk kez CES’te, bu markayı taşıyan ev aletleri ve beyaz eşyalar duyurulmuştu. Daha sonra da V30S ThinQ adı verilen, yapay zekâ destekli kamera özellikleri bulunan akıllı telefonu görmüştük. G7 ile ilgili sızıntılar arasında, telefonun sol kenarına yerleştirilmiş ve LG’nin yapay zekâ işlevlerine erişimi sağlayacak bir düğmenin varlığı da bulunuyor. LG’nin bugün yayınladığı basın bülteninde de, adının G7 ThinQ olacağı kesinleşen telefonun yapay zekâ destekli yeni seviye mobil özelliklere sahip olacağı belirtiliyor.

LG G7 ThinQ’nun ne gibi yenilikler sunacağını üç hafta sonra göreceğiz. Ancak LG, o zamana kadar yapacağı sızıntılar ve vereceği ipuçlarıyla o zamana kadar merak bırakmayabilir.

İLGİLİ HABERLER