Manşetler

LG G7 ThinQ sızıntısı telefonu her açıdan net biçimde gösteriyor

lg g7 thinq

lg g7 thinqLG bir hafta sonra yeni amiral gemisi telefonu G7 ThinQ‘nun tanıtımını gerçekleştirecek. Ancak görünen o ki, son dakikaya kadar meydana gelen sızıntılar sayesinde telefonla ilgili her türlü ayrıntıyı öğrenmiş olacağız.

VentureBeat yazarı ve popüler sızıntı kaynağı Evan Blass, Twitter hesabı üzerinden yeni bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraf yakında çıkacak olan telefonu her bir açıdan gösteriyor. Şimdiye kadar birçok farklı G7 sızıntısı gördük, ancak bu son sızıntı sayesinde telefonun tasarımı hakkında herhangi bir soru işareti kalmayacak gibi görünüyor.

Daha önceki LG G7 ThinQ sızıntıları telefonun beş farklı renkte geleceğini, ekranın tepesinin karartılarak çentiğin yok edilebileceğini, aynı zamanda sol kenarda ek bir tuşun yer alacağını işaret ediyordu. CNET, söz konusu düğmenin Google Asistan‘ı etkinleştirmek için kullanılabileceğini yazmıştı. Eğer durum bu şekildeyse, sanal asistanları etkinleştirmek için özel düğme yerleştirme akımı devam edecektir. Aslında şimdiye kadar bu akımın tek öncüsü Samsung’un Bixby‘si olmuştu, o da epey eleştirmişti. Google Asistan ise Bixby’ye göre daha yaygın bir kullanıma sahip. Bu durumda Asistan için özel bir düğmenin yerleştirilmesi daha yerinde bir hareket olabilir.

“ThinQ” ibaresi de yapay zekâ işlevlerinin telefonda yer aldığını gösteren bir işaret olacak. Böylelikle geçen yılın V30 modelinin devamı niteliğindeki LG V30S‘ten sonra ikinci bir telefon bu markayla çıkacak.

İLGİLİ HABERLER