Teknoloji

Yeni LG G7 taslağı telefonun boyutları hakkında somut fikir veriyor

lg g7LG G7 ile ilgili çıkan haberlerin bir tür “yılan hikayesi” hâlini aldığını söylemek çok da yanlış olmayacaktır. Güney Koreli şirketin G7 ile ilgili çalışmalarına sil baştan başlama kararı alması ve akıllı telefon pazarında strateji değişikliğine gitmesi, G7’nin 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulmasına engel olmuştu. Buna rağmen, akıllı telefonun iptal edilen versiyonu etkinlikte görüntülenmişti.

G7 ile ilgili çeşitli sızıntılar o günden bu yana etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılardan yola çıkarak hazırlanan yeni bir taslak da akıllı telefonun boyutları hakkında daha somut fikir edinmeyi sağlıyor. Mr.Phone ve OnLeaks tarafından paylaşılan yeni taslak, LG’nin hazırladığı ilk G7 versiyonuyla da benzerlikler taşıyor.

G7 taslağında 6 inç büyüklüğündeki ekranın üzerinde bir çentik yer alıyor. Arka panelde ise lazer otomatik odaklama ve LED flaşa sahip çift lensli bir kamera kurulumu ve parmak izi tarayıcısı bulunuyor. 3.5 mm. kulaklık jakı da taslakta göze çarpan unsurlar arasında yer alıyor.

Taslağa göre, G7 153.2 x 71.9 x 8.2 mm. ölçülerinde olacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 bulunacak. Snapdragon 845’e 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

LG G7 büyük ihtimalle mayıs ayı içinde gözler önüne çıkacak. Çentik konusunda kararsız görünen ve başka fikirler isteyen LG’nin çentiği yazılımsal bir çözümle gizlemeye gidebileceği de belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER