Teknoloji

LG G7 OLED ekran ve 6 GB RAM ile gelebilir

lg akıllı telefon

lg g7LG’nin müstakbel amiral gemisi G7’nin şubat ayının sonunda Barselona’da düzenlenecek 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2018) tanıtılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Bu tarih yaklaştıkça LG G7 ile ilgili iddialara da yenileri ekleniyor.

Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisinde Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine ve Qualcomm Quick Charge 4.0 gibi özelliklere yer vereceği bir süredir konuşuluyor. Güney Kore merkezli ET News sitesi ise G7’nin diğer özelliklerine bir bakış atıyor. Sitenin haberine göre, telefonda yonga setine 6 GB RAM eşlik edecek. Buna ek olarak, G7’de OLED bir ekran paneli bulunacak. Akıllı telefonun ekranının “çerçevesiz” olacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

G7’nin diğer muhtemel özellikleri de dikkat çekiyor. LG’nin yeni amiral gemisinde hem önde hem de arkada çift lensli bir kamera kurulumuna yer vereceği söyleniyor. İris tanıma, IP68 suya dayanıklılık, kablosuz şarj ve FM radyo da G7’de bulunması beklenen özellikler arasında sayılıyor.

LG G7 mart ayının ortasında satışa sunulabilir

LG’nin MWC 2018’de gerçekleştireceği tanıtım etkinliğinin ardından G7’yi ne zaman piyasaya süreceği de merak edilenler arasında yer alıyor. Mevcut işaretler, şirketin akıllı telefonunu mart ayının ortasında piyasaya sürebileceğini gösteriyor. LG’nin en büyük rakiplerinden Samsung’un da yeni amiral gemisi Galaxy S9’u aynı tarihlerde tanıtabileceği belirtiliyor. LG’nin akıllı telefonun çıkışı için kademeli bir takvimi tercih etmesi de muhtemel görünüyor. Genellikle akıllı telefonlarını önce ana vatanı Güney Kore’de, daha sonra diğer ülkelerde satışa sunan şirketin LG G7’de bu sıralamayı değiştirebileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER