Manşetler

LG G7 One ile Android One partisine katılıyor

lg g7 oneLG G7 One adını verdiği ilk Android One telefonunu duyurdu. Üst segment bir cihaz olan G7 One, Android’in stok versiyonuyla birlikte geliyor. Qualcomm Snapdragon 835 yonga setini taşıyan telefon, 1440p çözünürlüklü ve çentikli 6.1 inçlik bir ekran barındırıyor. Boombox hoparlör gibi G7 ThinQ bileşenlerini de taşıyan telefonun kulaklık jakı da, LG’nin diğer üst segment telefonları gibi, Quad DAC desteği sunuyor.

Ancak G7 One ile G7 ThinQ arasındaki benzerlikler telefonun arkasına geçince azalıyor. G7 One’ın arkasında çift lensli bir kamera bulunmuyor. f/1.6 diyafram genişliğine sahip 16 megapiksel çözünürlüklü arka kamerayı, f/1.9 diyafram genişlikli 8 megapiksel çözünürlüklü kamera tamamlıyor. 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip telefonda microSD kart desteği sayesinde depolama alanı büyütülebiliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 3000 mAh kapasiteli pili sağlıyor.

LG G7 One’ın fiyatı konusunda henüz resmi bir bilgi verilmedi. Güney Koreli şirket şimdilik sadece telefonun “sıra dışı” bir fiyat karşılığında satılacağını belirtmekle yetindi.

LG G7 One ile birlikte G7 Fit adını taşıyan başka bir modeli daha duyurdu. Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti taşıyan telefon, kutusundan Android 8.1 Oreo yüklü olarak çıkacak ve bu işletim sistemini LG’nin kullanıcı arayüzü tamamlayacak. LG’den yapılan açıklamada, G7 Fit’in orta ve üst segment arasında köprü olması amacıyla geliştirildiği ifade edildi. Her iki telefon da Berlin’de gerçekleştirilecek IFA 2018’de sergilenecek.

İLGİLİ HABERLER