Manşetler

LG G6 yakında Türkiye’de ön satışa çıkacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg g6 turkiyeLG’yeni amiral gemisi telefonu LG G6 geçtiğimiz ay 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2017) tanıtılmıştı. İlk olarak mart ayı içinde LG’nin ana vatanı Güney Kore’de satışa sunulan G6, yakında Türkiye’de de kullanıcılarıyla buluşacak. LG G6 Türkiye yolculuğuna özel ön satış kampanyasıyla başlayacak.

18:9 görüntü oranına sahip görüntü oranıyla dikkat çekmeyi başaran LG G6; “Astro Black”, “Ice Platinum” ve “Mystic White” ismiyle anılan üç farklı renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacak.

Ön satış kampanyasında LG G6 ile birlikte LG Minibeam projektöre de sahip olunabilecek. Söz konusu kampanya, operatör satış kanallarında da geçerli olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G6 Ön İnceleme

LG G6 Türkiye ön satış kampanyasına dair detaylar sosyal medya aracılığıyla duyurulacak

LG Electronics Mobil İletişim Satış Müdürü Mehmet Ali Yıldırım, LG G6’nın Türkiye yolculuğuna ilişkin şu ifadeleri kullandı: “LG Electronics Türkiye olarak, tek elle bile rahatlıkla kullanılabilen yeni ve şık tasarımı sayesinde 2017 Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde tam 31 farklı ödül kazanan LG G6’yı, Türkiye?deki kullanıcılarımızla çok yakında buluşturacağız. LG G6 ön satış kampanyasıyla ilgili detaylar için LG’nin sosyal medya hesaplarını takipte kalın.”

İLGİLİ HABERLER