Manşetler

LG G6 Türkiye’de 19 Nisanda satışa sunuluyor

lg g6 turkiyeLG, en yeni amiral gemisi telefonu LG G6’yı şubat ayının sonunda Barselona’da tanıtmıştı. LG G6 Türkiye pazarına 19 Nisanda üç farklı renk seçeneğiyle “merhaba” diyecek.

Akıllı telefon “Astro Black”, “Ice Platinum” ve “Mystic White” adını taşıyan renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Güney Koreli şirketin yeni gözde telefonu, modüler tasarıma sahip selefinin aksine minimalist tasarımıyla dikkat çekmişti.

Ancak akıllı telefonun asıl çarpıcı özelliği, 18:9 gibi sıra dışı görüntü oranına sahip 5.7 inç QHD ekranı olmuştu. 2880 x 1440 piksel çözünürlüklü FullVision özellikli ekran ile LG G6 16:9 görüntü oranına sahip ekranlar barındıran akıllı telefonlara kıyasla daha geniş izleme alanı vadediyor. Şirket böylelikle oyun oynarken ve video izlerken daha bütünsel bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

LG G6’da Qualcomm Snapdragon 821 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek. 3300 mAh kapasiteli pil, Qualcomm Quick Charge 3.0 teknolojisiyle hızlı biçimde şarj ediliyor. Akıllı telefonun arkasında 13 megapiksel çözünürlüklü iki kamera yer alıyor. Cihazın önünde ise 5 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G6 Ön İnceleme

LG G6, 12 Nisanda ön satışa çıkacak. 18 Nisana kadar devam edecek olan ön satış süreci telekom operatörlerinin satış kanalları üzerinden gerçekleştirilecek. Ön satış süresince telefonu satın alanlar, LG Minibeam (PH 150) projektöre de sahip olabilecek.

LG G6 Türkiye satış fiyatı 3 bin 699 TL olarak belirlendi

19 Nisan itibarıyla raflarda yerini alacak olan LG G6’ya sahip olmak için 3 bin 699 TL ödemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER