Teknoloji

LG G6’nın kasasının suya dayanıklı olacağı kesinleşti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-g6-suya-dayanikli-120117LG G6 önümüzdeki pazar günü resmen gözler önüne çıkacak. Resmi tanıtıma kısa bir süre kalmasına rağmen, LG hâlâ akıllı telefonun bazı özelliklerini açıklamaya devam ediyor. Güney Koreli şirket, yeni amiral gemisi telefonunun suya dayanıklı olacağını açıklayarak daha önce çıkan söylentileri doğruladı.

LG, yeni telefonunun suya dayanıklılığını bir video aracılığıyla duyurmayı tercih etti. Videoda tepeden çekilen havuzda yüzen bir kadın görünürken ekranın üzerine bir telefon şekli geliyor ve LG G6 markası ekranda beliriyor.

LG, yeni amiral gemisi telefonu için hazırladığı son videoyu ilk önce “suya dayanıklılık” ismiyle paylaşmıştı. Videonun adı daha sonra “Havuz” olarak değiştirildi. Bu isim değişikliği telefonun suya dayanıklılık özelliğine sahip olmadığı anlamına gelmiyor. Ancak LG’nin telefonun havuz dışında kullanılmaması için böyle bir isim değişikliğine gitmiş olması da muhtemel görünüyor. G6’nın suya dayanıklılığına dair detaylar da şu an için bilinmezliğini koruyor.

LG G6 5.7 inç ekranla gelecek

LG G6 ile ilgili pek çok özellik şimdiden ortaya çıkmış durumda. Akıllı telefonda 2880 x 1440 piksel çözünürlüklü 5.7 inç FullVision ekran bulunacak. Cihazın arkasında geniş açılı çift arka kamera yer alacak. LG G6, kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle ve LG UX 6.0 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Cihazın işlemcisi, dahili depolama alanı ve bellek kapasitesi gibi bilgilere ulaşmak içinse önümüzdeki pazar gününe kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER