Teknoloji

LG G6’nın en son hâlini gösteren yeni bir sızıntı daha

lg g6
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg g6Twitter’ın popüler sızıntı kaynaklarından olan Evan Blass, nam-ı diğer @evleaks, LG G6’nın son hâli olduğunu iddia ettiği yeni bir fotoğraf paylaştı. Son haftalarda hakkında epey bir sızıntı gördüğümüz, üstelik LG’nin de bilgi paylaşmaktan geri kalmadığı LG G6’nın sızan bu son fotoğrafı telefonun basın görseli niteliğinde ve şimdiye kadar dedikodularda ve fotoğraflarda rastladığımız tüm unsurları bir araya getiriyor.

G6’da 5.7 inçlik, ön tarafın büyük bir bölümünü kaplayan ekran bulunuyor. LG’nin söylediğine göre, Full Vision olarak adlandırılan bu ekran 18:9 görüntü oranına sahip olacak. Samsung’un da yakında çıkacak olan Galaxy S8 amiral gemisi telefonunda benzer bir tasarımı takip etmesi bekleniyor.

Arka tarafta ise 13 megapiksellik kamera sensörleri bulunuyor. Bu kameralardan bir tanesi 125 derecelik açısıyla gözümüzün görüşüne benzer bir görsellik yakalamayı hedefliyor. İki kameranın arasında flaş bulunurken, arka yüzdeki diğer dairesel şekil de parmak izi okuyucusu olma özelliğini taşıyor.

Telefonun sol tarafında ses tuşları bulunurken, sağ tarafta da SIM kart tepsisi yerleştirilmiş. G6’da microSD kart desteği bulunacak mı, bilmiyoruz. Ancak bulunacaksa bu tepsi muhtemelen bellek kartına da ev sahipliği yapacaktır. Güç butonu da muhtemelen LG G5’te olduğu gibi arka tarafa, parmak izi okuyucusuna entegre edilecektir.

LG, 26 Şubat Pazar günü tanıtacağı amiral gemisi telefonunun en önemli özelliklerini daha önceden paylaşmaya başlamıştı. Ancak telefonun resmi duyurusunun pazar günü Barselona’da yapılması bekleniyor. Gelecek hafta içinde biz de G6’yı deneyimleyeceğiz ve ilk izlenimlerimizi aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER