Manşetler

LG G5 Türk Telekom tarafından satılmaya başlandı

lg g5 türk telekom
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg g5 türk telekomTürk Telekom, LG’nin en yeni akıllı telefonu LG G5’i 22 Nisan’dan itibaren Türk Telekom mağazalarında müşterileriyle buluşturdu. Türk Telekom’un belirttiğine göre GiGA 4.5G teknolojisi ile saniyede 1 gigabit hızına ulaşabilen LG G5, 24 veya 36 ay taahhüt seçeneğiyle satın alınabilecek. LG G5’i satın alan Türk Telekom müşterilerine, üç ay boyunca ayda 600 dakika Türk Telekom Wi-Fi ve Türk Telekom Müzik üyeliği hediye edilecek.

GiGA 4.5G uyumlu LG G5’i satın alan kullanıcılar, 81 ilde beş binden fazla noktada ücretsiz aylık 600 dakika Türk Telekom WiFi kullanımının yanı sıra Türkiye’nin lider dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik ile üç ay boyunca yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı sınırsız, HD kalitede ve çevrimdışı dinleme avantajına sahip olabilecekler.

Tamamı metalden üretilen pürüzsüz gövdesi ve modüler tasarımıyla dikkat çeken LG G5 çıkarılabilen bataryasının yerine takılan aksesuarlarıyla eğlenceli bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. İki arka kameraya sahip olan LG G5, normal ve geniş açılı lenslerin birleşimiyle ikisi bir arada fotoğraflar çekilmesine olanak tanıyor. LG G5’in 135 derecelik “Geniş Açılı Lens Desteği” ile geniş açılı ve kaliteli fotoğraflar çekilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G5 Ön İnceleme

LG G5, akıllı telefon deneyimini farklılaştıracak aksesuarları ile birlikte satışa sunuldu. Bu aksesuarlardan LG Cam Plus; LG G5’i profesyonel kameraya dönüştürürken, LG Battery Pack; iletişimin kesintisiz sürmesine olanak tanıyor. LG G5’i Türk Telekom’dan alan mobil müşteriler LG Cam Plus ve/veya LG Battery Pack aksesuarlarına tarifeye ek 5 TL’ye sahip olabilecekler.

Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, LG G5’in satışıyla ilgili olarak “Yüzde 68 ile akıllı telefon penetrasyonunda sektörün açık ara lideri olarak, müşterilerimizi en yeni akıllı telefonlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Portföyümüzün en yeni üyesi LG G5, Türk Telekom’un GiGA 4.5G teknolojisiyle saniyede 1 gigabit’e ulaşarak en hızlı 4.5G’den üç kat daha hızlı mobil internet deneyimi sunuyor. LG G5’i tercih eden kullanıcılar, üç ay boyunca ayda 600 dakika Türk Telekom Wi-Fi ve Türk Telekom Müzik üyeliği avantajlarına da sahip olabilecek. GiGA 4.5G ile sunduğumuz üstün mobil internet deneyimini eğlenceyle bir araya getiren avantajlı tekliflerimize önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLER