Teknoloji

LG G5 kutusunu yavru köpekler açarsa – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG G5 hakkında söylenecek çok fazla söz var. Bu gözde Android telefonu aynı zamanda tüketicilerin aksesuarlara bakışını değiştirecek nitelikte modüler bir telefon. Telefon, daha başlangıçta yeteneklerini artıracak güçlü bileşenlerle birlikte piyasaya çıkacak. Daha şimdiden birçok Android kullanıcısının bu telefona sahip olmak için planlar yaptığını, telefonu kutusundan çıkarmayı dört gözle beklediğini tahmin ediyoruz.

Ancak bir grup şanslı köpek yavrusu, G5’i merakla bekleyen birçok tüketiciden önce davranarak G5’in kutusunu açma şansına erişti, arkadaşlarının tadına baktı. Dün itibarıyla G5’i ABD’deki müşterilere sunmaya başlayan mobil operatör Verizon, yavru köpeklerin önüne G5 kutusunu koyarak onların bu kutuyu açışını kayıt altına almış.

Yavruların G5’in sürekli açık ekranı veya çift arka kameralarını göstermekte pek başarılı oldukları söylenemez. Ne var ki, cihazın birkaç köpeğin acımasız davranışları karşısında bile sağlam şekilde durduğunu görüyoruz. Ayrıca LG G5’in yeteneklerini daha da artıracak arkadaşları da bu video sayesinde öne çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G5 Ön İnceleme

İLGİLİ HABERLER