Manşetler

LG G4 ile ilgili yeni video UX 4.0 kullanıcı arayüzüyle ilgili yeni detayları gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG yeni nesil amiral gemisi G4’ün 29 Nisanda gerçekleştirilecek tanıtımı öncesinde merak edilecek fazla nokta bırakmıyor. İster şirketin yayınladığı tanıtıcı videolar, ister sızan çeşitli fotoğraflar olsun, daha şimdiden LG G4 ile ilgili birçok bilgiye sahibiz.

Güney Koreli şirket, Android 5.0 Lollipop’un üstünde sunacağı LG UX 4.0 kullanıcı arayüzüyle ilgili daha önce bir video paylaşmıştı. LG G4 ile birlikte sunulacak özellikleri ve yetenekleri düzgün şekilde kullanmayı sağlayacak olan LG UX 4.0 ile ilgili yeni bir video daha yayınladı. Yayınlanan videoda LG UX 4.0’ın kamera, caller ID ve notlarla ilgili arayüz özelliklerinden bahsediliyor.

Quick Shot kamera özelliği sayesinde G4 sahipleri, arkada yer alan ses kısma tuşuna iki kez basarak fotoğraf çekebilecek. İşin güzel tarafı bu özellik cihaz kilitliyken de çalışabilecek.

Gesture Interval Shot olarak adlandırılan bir özellik de G3’tekine benzer şekilde çekim yapan kişinin el hareketlerini anlayarak çekim gerçekleştiriyor. G4’ü tutan kişinin elini kaldırıp yumruk yapması çekim için zamanlayıcıyı başlatmaya yetiyor. Ancak şimdi bir yerine dört tane fotoğraf çekiliyor, böylelikle içlerinden en iyi çekimi rahatlıkla seçebilirsiniz.

Ringtone ID de G4 sahiplerine farklı kişiler için zil sesleri oluşturmaya izin veriyor. Böylelikle arayan kişi zil kendisine özel zil sesiyle anlaşılmış oluyor.

Quick Memo+ ise web sayfalarını, reklamlardan arındırılmış şekilde, sonradan göz atmak amacıyla saklamayı sağlıyor. Bu, çoğu internet tarayıcısında ve Evernote’un Chrome eklentisinde gördüğümüz web sayfası kırpma işlemine benziyor.

LG G4’te yüklü gelecek LG UX 4.0 ile ilgili daha fazla ayrıntıyı 29 Nisanda İstanbul’da düzenlenecek küresel etkinlikte görme fırsatı elde edeceğiz.

İLGİLİ HABERLER