Manşetler

LG G4’ün önümüzdeki nisan ayında tanıtılması bekleniyor

lg-g4-konsept-020215

Teknoloji dünyasında gözler mart ayının ilk günlerinde başlayacak 2015 Mobil Dünya Kongresi’ne çevrilmiş durumda. HTC ve Samsung gibi önemli üreticiler, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenleyecekleri etkinliklerle görücüye çıkaracak. Pazarın popüler oyuncularından LG ise yeni amiral gemisi G4’ü piyasaya sürmek için etrafın biraz daha sakinleşmesini bekleyecek gibi gözüküyor.

LG mevcut amiral gemisi telefonu G3’ü geçtiğimiz yıl mayıs ayının sonunda tanıtmıştı. Samsung’un yeni cihazlarını genellikle birinci çeyrekte, Apple’ın ise üçüncü çeyrekte tanıttığını söyleyen bir LG yetkilisi, kendileri için aradaki dönemin uygun olduğunu ifade etti. The Korea Times gazetesinde yer alan bir haberde de LG G4’ün tanıtımı için nisan ayının bekleneceği belirtildi.

Samsung Galaxy S6’yla birlikte HTC’nin yeni gözde telefonu One (M9)’un da 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması bekleniyor. Bu iki cihazla aynı kategoride mücadele edecek LG G4’ün rekabete biraz geç katılmasının sorun yaratması muhtemel gözükse de, şirketin kesin çıkış tarihini belirlemeden önce ürünü mükemmelleştirmeyi istediği söyleniyor. Geçtiğimiz yıl tanıtım için mayıs ayının sonuna kadar beklediklerini hatırlatan bir LG yöneticisi, LG G4’ü en iyi şekilde sunmak için de aceleci davranmayacaklarını ifade etti.

İLGİLİ HABERLER