Manşetler

LG G4’ün fiyatı da sızdı

lg-g4-210415

LG G4 yarın ve çarşamba günü dünyanın çeşitli şehirlerinde düzenlenecek etkinliklerle tanıtılacak. 29 Nisanda İstanbul’da da bir lansman toplantısı gerçekleştiriliyor.

G4 ile ilgili teknik özellikler, tasarım, kullanılan malzeme gibi birçok ayrıntı daha önce sızmıştı. Şimdi bunlara bir de G4’ün fiyat bilgisi eklendi.

Almanya’dan sızan fiyat bilgisine göre LG G4’ün 32 modelinin fiyatı 679 ila 689 avro arasında olacak. Bu, LG G4’ün Almanya fiyatının 2000 TL civarında olacağını gösteriyor. Türkiye fiyatının bunun biraz üstünde olmasını bekleyebiliriz, ancak LG G4 muhtemelen yurt dışı gibi Türkiye’de de Samsung Galaxy S6’nın 32 GB’lık versiyonunun 2499 TL’lik fiyatından daha aşağıda bir noktada satılacak.

Sözünü ettiğimiz fiyat temel modele ait. Geçtiğimiz günlerde sızan deri arka kapaklı modelin fiyatının da 729 ila 739 avro arasında (2165 TL civarı) olacağı öne sürülüyor.

Aslında LG G4’ün rakiplerinden daha ucuza satılacak olması çok da sürpriz sayılmaz. Çünkü bu telefonda Qualcomm Snapdragon 810 yerine biraz daha düşük maliyetli Snapdragon 808 işlemcinin yer alması bekleniyor. Böylelikle kullanıcılar da amiral gemisi telefona biraz daha düşük fiyata sahip olabilecek.

LG G4 yarın resmiyet kazanacak ve telefonla ilgili bilgileri resmen yayınlamış olacağız. Çarşamba günü İstanbul’da düzenlenecek etkinlikte de bu yeni amiral gemisiyle ilgili detayları aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER