Teknoloji

LG G4 29 Nisanda Güney Kore’de satışa çıkacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-g4-210415

29 Nisan tarihinde İstanbul’da da tanıtılacak olan LG G4, aynı gün içinde LG’nin ana vatanı Güney Kore’de satışa sunulacak.

LG, G4’ün Güney Kore’deki piyasaya çıkış tarihini açıkladı, ancak yeni nesil amiral gemisinin dünyanın diğer pazarlarında ne zaman satışa sunulacağına dair net bir bilgi vermedi. Muhtemelen LG G4’ün dünya ile birlikte Türkiye’de satışa çıkışına dair daha detaylı bilgileri 29 Nisandaki küresel etkinlikte öğrenme fırsatı bulacağız.

Bu arada lG, G4’ü Güney Kore’de 64 GB kapasiteli ücretsiz microSD kartla birlikte satacak. Bu durum LG G4’te microSD kart yuvasının bulunacağını doğruluyor. Söz konusu 64 GB kapasiteli microSD kart fırsatının Güney Kore ile sınırlı olabileceğini de unutmamak gerekiyor.

Bu arada LG G4’te 16 megapiksel, f/1.8 diyafram açıklıklı arka kamera ve 8 megapiksel ön kamera bulunacak. LG G4 ile ilgili olarak sızan fotoğraflar telefonun arkası deri kaplı çeşitlerinin bulunacağını ortaya koymuştu. Ayrıca telefonda Snapdragon 810 yerine Snapdragon 808 işlemcinin bulunacağı söyleniyor.

LG G4 ile ilgili detayları 28 ve 29 Nisan tarihlerinde Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER