Teknoloji

LG G3’ün sızan basın fotoğrafları en net detayları açığa çıkarıyor

LG G3’ün tanıtım fotoğrafları sızdı ve bunlar sayesinde çok yakında duyurusu gerçekleştirilecek akıllı telefonun neye benzeyeceği hakkında net fikir sahibi olma fırsatı elde ettik.

lg-g3-phonearena-150514

Aslında LG’nin en yeni amiral gemisiyle ilgili şimdiye kadar sızdırılan fotoğraflardan hızlıca çekilmiş özensiz video kliplere kadar birçok sızıntıya rastladık. Ancak Phone Arena sitesinde yayınlanan son fotoğraflar cihazı tüm ihtişamıyla açık bir şekilde ortaya koyuyor.

G2 gibi LG yine büyük ekranı dar bir çerçeve içine etkileyici bir biçimde sığdırmayı başarmış. Görünüşe göre ekranın her iki uzun kenarında çerçeveler yok gibi görünüyor. Siyah ve beyaz modellerin yanı sıra altın renkli üçüncü bir alternatif de göreceğiz.

LG arka tuşlar üzerinde rötuşlama yapmış. Yeni tuşlar daha dokulu görünüyor, ancak geçen yılın G2’sindeki kadar rahat kullanılır mı, bunu zamanla göreceğiz. Ekranın 1440 x 2560 QHD çözünürlükte olması LG G2’yi diğer rakiplerden öne çıkaracaktır.

LG G3’ün Orta Doğu ve Afrika Bölgesi lansmanı 28 Mayıs tarihinde İstanbul’da yapılacak. Bu etkinlikte LG G3’ü yakından tanıma ve izlenimlerimizi sıcağı sıcağına paylaşma şansını bulacağız.

Diğer fotoğraflar için aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip edebilirsiniz.

İlgili >> Phone Arena

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER