Teknoloji

LG G3’ün kılıflı büyüklüğü ve Quick Window arayüzüyle ilgili yeni sızıntılar geldi

LG G3’e ait ince kılıfı gösteren yeni bir basın görseli daha sızdı. Bu görsel sayesinde cihazın büyüklüğünün ne olacağı noktasında bir fikir sahibi olmak mümkün oluyor.

lg-g2-inceleme-00033

Son zamanlarda doğru çıkan sızıntılarıyla bildiğimiz @evleaks tarafından yayınlanan yeni bir fotoğrafta LG’nin gelecek nesil akıllı telefonunun kılıf üstündeyken 150 x 78 x 13 mm.’lik boyutlara sahip olduğu belirtiliyor. Yani normale göre biraz daha hantal bir form elde edilmiş olacak. LG G2’nin çıplak hâli 138.5 x 70.9 x 8.9 mm.’lik boyutlara sahipken, G3’ün bu yılki en büyük rakiplerinden biri olacak Samsung Galaxy S5 ise 142 x 72.5 x 8.1 mm.’lik boyutlarla geliyor.

lg-g3-evleaks-210514-1

Telefonun 2K çözünürlükte 5.5 inç ekrana sahip olacağı daha önce doğrulanmıştı. Daha büyük ekran biraz daha yüksek kapasiteli pilin gövdeye yerleştirileceği anlamına geliyor. Aslında daha yüksek kapasiteli batarya için incelikten de biraz ödün verilmiş olabilir. 5.2 inç Full HD ekranlı LG G2’nin 3000 mAh kapasiteli pili bulunuyordu ve bu pil gövdede büyük bir yer tutuyordu. Ancak buna rağmen cihazın ağır veya kalın olarak anılması engelleniyordu.

lg-g3-quick-window-evleaks-210514-2

Bu arada @evleaks’ten LG’nin Quick Window kılıfı için tasarladığı G3 kullanıcı arayüzüne ait bazı görseller de geldi. G3’ün dairesel bir Quick Windows menüsü olduğu görünüyor. Bu menü Google’ın Android Wear ile çalışan giyilebilir cihazları için düşündüğü kullanıcı arayüzüne epey benziyor. Koruyucu kılıfın saat yüzüne benzer bir açıklığı bulunacak ve buradan çeşitli bileşenler, kullanıcının ihtiyacına göre gösterilecek.

LG G3’ün resmi tanıtımı gelecek hafta yapılacak ve bu tanıtım etkinlikleri kapsamında İstanbul’da da bir etkinlik düzenlenecek. Biz de o etkinlikte bulunacağız ve LG G3’ü ilk kez deneyimleyenler arasında bulunacağız. O zaman hem G3 hem de aksesuarlarıyla ilgili daha detaylı bilgi vereceğiz.

İlgili >> Evleaks.at (1), (2), LG

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER