Teknoloji

LG G3 QuickCircle kılıf resmi tanıtım öncesinde görüntülendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG’nin yeni gözde telefonu G3 yarın resmen görücüye çıkacak. Tanıtıma sayılı saatler kalmış olsa da, bu durum ortaya cihaza ilişkin yeni sızıntıların çıkmasını engellemiyor. Şirketin geçtiğimiz hafta basın fotoğraflarını paylaştığı QuickCircle kılfıa ait deneyim fotoğrafları cihazın arayüzünün yuvarlak pencerenin ardından nasıl gözüktüğünü gösteriyor ve yazılımcılara bu yuvarlak görünümden nasıl faydalanacakları konusunda kısmi de olsa fikir veriyor.

lg-g3-quickcircle-260514

Yuvarlak pencerenin etrafındaki halka kısa mesaj, gelen arama, vb. durumlarda parlayarak kullanıcının dikkatinin telefona kaymasını sağlıyor. Kılıfın arkasındaysa cihazın Qi kablosuz şarj özelliğine uygun olarak yerleştirilen şarj iğnelerin varlığı dikkat çekiyor. Bu iğneler sayesinde QuickCircle kılıfı çıkarmadan LG G3’ü kablosuz olarak şarj etmek mümkün olacak. Fotoğrafları yayınlayan Vietnam menşeili internet sitesi Mainguyen, QuickCircle’ın arkasında NFC’yi destekleyen devrelerin bulunduğunun da altını çizdi.

Mainguyen tarafından yayınlanan fotoğraflarda altın rengi, siyah ve beyaz QuickCircle kılıflar görülüyor. Bu renklere ek olarak kullanıcılar yeşil ve pembe modellere de sahip olabilecek.

İlgili >> Mainguyen

İLGİLİ HABERLER