Teknoloji

LG G3 Prime mı geliyor?

lg-g3-on-inceleme-00010

LG’nin yeni gözde Android telefonu G3 geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Aradan geçen kısa zamana rağmen, sızan bir belge LG’nin güncellenmiş bir G3 versiyonu üzerinde çalıştığı ihtimalini akıllara getiriyor. LG’nin en önemli rakiplerinden Samsung’un Galaxy S5 için Galaxy F veya Galaxy S5 Prime adıyla anılan bir üst model üzerinde çalıştığı göz önüne alınınca bu ihtimal kulağa oldukça mantıklı geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G3 Ön İnceleme

My LG Phones sitesi tarafından yayınlanan belgede LG-F460L koduyla görülen cihazın G3 Prime olduğu düşünülüyor. Belgede cihazın şirket içindeki kod adı olduğu iddia edilen “Tiger” ismi de görülüyor. LG G3’ün Snapdragon 801 işlemcinin G3 Prime’da yerini Snapdragon 805 işlemciye bırakması ve akıllı telefonun, tıpkı Samsung Galaxy S5 gibi, su ve toz geçirmezlik özelliğine sahip olması ihtimaller arasında yer alıyor.

lg-g3-prime-020714

Qualcomm MDM9635 modemin varlığı sayesinde cihazın LTE-A teknolojisiyle 225 Mbps indirme hızlarına ulaşacağı da öne sürülen bir diğer iddia. 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde QHD ekran, 3 GB RAM ve 13 megapiksel kamera LG G3 Prime için konuşulan diğer özellikler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER