Teknoloji

LG G3 mayıs ayında, 5.5 inç QHD ekranla gelebilir

Ortalıkta dolaşan son dedikodulara göre LG G3’ün çıkışı 17 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

lg-g2-inceleme-00033

Güney Koreli web sitesi Asiae’ye dayanarak bir haber yayınlayan PhoneArena sitesi, LG’nin bir sonraki amiral gemisinin ilkbaharda çıkacağını ve QHD ekran barındıracağını kaydetti. 1440 x 2560 piksel çözünürlüklü ekran büyük ihtimalle LG G2’nin ekranından biraz daha büyük olacak, 5.5 inç muhtemel görünüyor. Daha önceki dedikodular LG G3’ün 16 megapiksel, optik görüntü sabitleme özellikli arka kamera ve LG’nin Odin mobil yongaseti barındıracağını işaret ediyordu.

Ayrıca PhoneArena, LG G Pro 2 büyük ekranlı akıllı telefonun da gelecek cihazlar arasında yer aldığını yazıyor. Gelecek ay tanıtılması muhtemel bu telefonun 5.9 inç köşeden köşeye uzunluklu, QHD ekran barındırması beklentiler arasında yer alıyor.

Optimus G ve Optimus G Pro’nun takipçisi olan LG G2 geçtiğimiz yılın eylül ayında tanıtılmış ve kısa bir süre sonra Türkiye’de de piyasaya sunulmuştu. LG G2, iddialı fiyatı sayesinde Türkiye’nin en gözde Android telefonlarından biri hâline geldi ve şu anda da yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G2 İncelemesi

LG G3’ün mayıs ayında tanıtılması bize göre düşük ihtimâlli gibi görünüyor. Ancak LG yıllık güncelleme döngüsü gibi bir endişe taşımıyorsa, tabii ki bir sonraki amiral gemisi Android telefonunu tahmin ettiğimiz zamandan daha önce görebiliriz.

İlgili >> PhoneArena, Asiae

İLGİLİ HABERLER