Teknoloji

LG G2’yi tanıtmadan aksesuarı QuickWindow Case’i görücüye çıkardı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG yeni gözde Android telefonunu 7 Ağustosta New York’ta düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacak. Güney Koreli şirket şimdiye kadar bu cihazla ilgili olarak, adı da dahil olmak üzere birçok detay verdi. LG G2 adını taşıyacak olan bu cihazın ilk aksesuarı da resmi tanıtımdan önce ortaya çıktı. Şirket QuickWindow Case adını verdiği özel kılıfı tanıttı.

lg-g2-quickwindow-case-300713

Samsung’un Galaxy S4 için çıkardığı S View Cover adlı kapağa benzer bir yapıya sahip olan bu aksesuarın küçük bir pencere içeriyor. Kapak akıllı telefonun üstüne örtüldüğünde ekranın pencere üstüne gören bölümü dışarıdan görünüyor ve burada hangi içeriğin görüntüleneceğine akıllı telefondan karar verilebiliyor.

Samsung’un versiyonunda yalnızca saat ve uyarılar gösteriliyordu. LG’nin QuickWindow’u bu konuda biraz daha fazla seçenek sunuyor. Aralarında saat, hava durumu bilgisi, alarm, müzik çalar, gelen çağrı detayları ve yazılı mesajların da bulunduğu farklı gösterim modları bulunuyor. Pencereden görünen ekran sürekli açık kalmıyor, bu da pilin gereksiz yere tüketilmediği anlamına geliyor. Bununla birlikte açık olan pencereye küçük bir dokunuş ekranın yeniden etkinleştirilmesi için yetiyor.

LG’nin mobil bölüm başkanı ve CEO’su Dr. Jong-seok Park, LG’nin yeni aksesuarının bir yandan akıllı telefonu korurken bir yandan da pratik ve zarif bir görüntü sunduğunu dile getirdi. Akıllı telefon tasarımcılarının tasarımları üstünde görmeyi arzu edecekleri kılıf tiplerini göz önünde bulundurarak tasarım yaptıklarını da sözlerine ekledi.

LG QuickWindow Case siyah, beyaz, pembe, mor, mavi, nane yeşili ve sarı olmak üzere yedi farklı renkte mevcut olacak ve LG G2 ile birlikte piyasaya sunulacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER