Teknoloji

LG G2 Mini’nin teknik özellikleri benchmark testiyle sızdı

LG G2 Mini’nin yolda olduğu neredeyse kesin gibi. Herkesin amiral gemisi telefonlarının “mini” versiyonunu ürettiği bu günlerde Güney Koreli şirketin de küçük ekranlı telefon akımına kayıtsız kalmayacağı tahmin ediliyordu. Telefonun ekranı küçülse de, dört çekirdekli işlemci ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi gibi özellikler varolack gibi görünüyor.

lg-g2-inceleme-00018

LG G2 Mini’ye ait olduğu iddia edilen ve bir benchmark sonucundan sızan verilere göre, LG D-410 kod adını taşıyan bu cihazda 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci, 540 x 960 piksel çözünürlüklü ekran ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi gibi başlıca teknik özellikler bulunacak.

Daha önceki dedikodular Snapdragon 800 işlemciyi işaret ediyordu, ancak buradaki dört çekirdekli işlemcinin Snapdragon 400 olduğu belirtiliyor. Bu durum LG G2’ye göre daha düşük profilli teknik özelliklerin LG G2 Mini kullanıcılarını beklediğini gösteriyor. 4.3 inç ekranda sözü edilen çözünürlük 256 ppi piksel yoğunluğuna denk geliyor. Çok kötü sayılmaz, ancak günümüzün popüler 300 ppi üstü piksel yoğunluklu ekranlarının yanında keskinlik bakımından biraz sönük kalacak gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G2 İncelemesi

LG G2 Mini’nin ya gelecek ayki CES’te ya da şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması bekleniyor.

İlgili >> Webtrek

İLGİLİ HABERLER