Teknoloji

LG G2 Mini’nin MWC’de sergileneceği doğrulandı

LG, Facebook sayfası üzerinden yayınladığı bir fotoğrafla LG G2 Mini’nin çıkışını doğruladı.

lg-g2-mini-dedikodu-facebook-130214-1

LG Mobile Facebook sayfasında LG G2’nin yanında Mini cihazının arka bölümü gösteriliyor. Daha küçük boyutlara sahip cihaz hakkında fazla bir bilgi elde etmek mümkün değil, ancak en azından LG G2 Mini’nin de büyük kardeşi gibi arkada ses ve güç butonları içereceğini biliyoruz.

Fotoğrafın altında da “MINI’yi deneyimleyin. Mobil Dünya Kongresi. 2014-02-24” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz bir yazı yer aldı.

LG’nin yayınladığı fotoğrafın bir bölümünde LG G2 Mini’ye ait bir fotoğraf yer alırken diğer bölümlerde de küçük bir ayakkabı, küçük bir deniz yıldızı ve küçük bir kek gösteriliyor. Her birinde pembe renk ön plana çıkarılıyor. Anlaşılıyor ki, pembe LG G2 Mini’nin renk seçeneklerinden bir tanesi olacak. Böylelikle LG G2 Mini kadınlara biraz daha fazla hitap eden bir cihaz hâline gelecek.

Bu telefonun hangi teknik özelliklerle geleceğine dair bir bilgi verilmemiş, ancak dedikodular 4.3 inç, 960 x 540 piksel çözünürlüklü ekran, 1.2 GHz Snapdragon 400 işlemci, 2 GB RAM gibi bileşenleri işaret ediyor. Android 4.4 KitKat ile çıkacağı söylenen cihazın LG G2’dekine benzer bileşen ve özelleştirmelere sahip olacağı belirtiliyor.

lg-g2-mini-dedikodu-facebook-130214-2

Yukarıdaki teknik özellikler LG tarafından doğrulanmış değil, ancak LG G2 Mini’nin de Sony Xperia Z1 Compact yerine HTC One mini ve Samsung Galaxy S4 mini’nin yolunu izleyeceği anlaşılıyor. Küçük boyutlar ve daha düşük profilli teknik özellikler…

İlgili >> Facebook (LGMobile)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER