Teknoloji

LG G2 Mini yakında duyurulabilir

LG’nin geçtiğimiz yaz piyasaya sürdüğü yeni gözde Android telefonu hem kullanıcılarından hem de eleştirmenlerden yüksek puanlar almış ve yılın en beğenilen akıllı telefonları arasına girmeyi başarmıştı. Dedikodulara göre, son dönemde Android işletim sistemli akıllı telefon üreticileri arasında moda haline gelen gözde telefonun mini versiyonunu çıkarma furyasına LG de dahil olmaya hazırlanıyor.

lg-g2-inceleme-00018

Yunan menşeili internet sitesi Techblog’da yer alan habere göre, LG G2 Mini’nin çalışmaları halihazırda devam ediyor. G2 Mini’de G2’de bulunan 5.2 inç’lik ekran yerine 4.7 inç bir ekranın kullanılacağı belirtilirken, diğer donanım özelliklerinde bir değişikliğin beklenmediği ifade edildi. Bu da G2 Mini’nin de büyük kardeşi G2 gibi Snapdragon 800 işlemci barındıracağı anlamına geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G2 İncelemesi

Ekran çözünürlüğü hakkında henüz somut bir bilgi bulunmasa da, G2’deki etkileyici 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünün yerini 720p bir çözünürlüğe bırakması bekleniyor. G2’deki arka panel kontrol aracının ise G2 Mini’de de aynen bulunması öngörülüyor. Güney Koreli şirketin G2 Mini’yi ya önümüzdeki ocak ayında düzenlenecek CES 2014’te ya da mart ayındaki 2014 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacağı düşünülüyor.

İlgili >> Techblog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER