Manşetler

LG G2’nin resmi basın fotoğrafı bugünkü tanıtım öncesinde sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG’nin beklenen G2 tanıtım toplantısı bugün gerçekleşcek. New York’ta düzenlenecek ve Türkiye saatiyle saat 18’de başlayacak olan bu etkinliğin hemen öncesinde ünlü sızıntı kaynağı @evleaks, Twitter hesabı üzerinden LG G2’nin resmi basın fotoğrafını paylaştı ve cihazın neye benzediğini herkese önceden göstermiş oldu.

lg-g2-sizinti-070813

Son birkaç aydır ortalıkta dolaşan dedikodular LG G2’nin 5.2 inç, 1080p ekran ve oldukça ince bir çerçeveye sahip olacağını işaret ediyordu. Ayrıca plastikten yapılmış cihazın önünde hoparlör ızgarası, kamera ve üç adet kapasitif dokunmatik tuşun bulunacağı söylenmişti. Ne var ki, @evleaks tarafından sızdırılan fotoğrafta cihazın önünde herhangi bir fiziksel tuş göze çarpmıyor.

LG G2’nin Qualcomm Snapdragon 800 ile güçlendirileceği daha önce açıklanmıştı. 2013’ün ikinci yarısında çıkacak akıllı telefonları güçlendirecek olan bu yongaset başlangıcı LG’nin yeni gözde Android telefonuyla yapmış olacak. Geçen yılın ikinci yarısının popüler Qualcomm işlemcisi Snapdragon S4 Pro da çıkışını yine bir LG cihazı olan ve G2’nin selefi niteliğini taşıyan Optimus G ile gerçekleştirmişti.

Fotoğrafa bakıldığında LG G2’nin ses tuşlarının arkaya, 13 megapiksel kamera ve flaş ikilisinin hemen altına yerleştirildiği görülüyor. Cihazın daha önce sızan kullanım kılavuzu G2’nin 138.5 x 70.9 x 8.9mm’lik boyutlara ve 143 gr. ağırlığa sahip olduğunu ortaya koymuştu. LG G2 bu boyutlarla Samsung Galaxy S4’ten biraz daha fazla alan kaplıyor; ayrıca bir milimetre kadar kalın ve hafif ağır geliyor. Cihazın nano-SIM kart formatını desteklediği de öne sürülenler arasında bulunuyor.

LG G2 ile ilgili tüm detayları öğleden sonra öğrenmiş olacağız. Tabii ki, LG G2 ile ilgili tüm detayları en hızlı şekilde Teknoblog’da bulacaksınız.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER