Teknoloji

LG G Watch suya dayanıklı ve ekranı sürekli açık olacak

En çok beklenen ürünler arasında yer alan LG G Watch bu sefer de altın renkli yeni bir kasayla kendini gösterdi. LG’nin web sitesinde bu ürünle ilgili yeni detaylar yer aldı.

lg-g-watch-220414-1

Android Wear OS ile yüklü gelecek ilk cihazlardan olacak LG G Watch ekranı sürekli açık bir cihaz olacak. Yani, sürekli sizi düşünecek, hareketlerinizi takip edecek. Tabii ki, bu sizi hemen ürkütmesin. Eğer bir bilgiye ihtiyacınız varsa, saate bakmanız yeterli olacak. Örneğin LG G Watch bulunduğunuz bölgenin hava durumunu ve eğer destekliyorsa, bir sonraki otobüsün durağa ne zaman yaklaşacağını gösterecek.

LG G Watch 1.85 inç ekran, 4 GB dahili hafıza, suya ve toza dayanıklı gövdeye sahip olacak. LG’nin sitesindeki fotoğrafa bakıldığında bu cihazın altın renk gövdeli, beyaz kayışlı ve siyah renkli çerçeveye sahip bir versiyonu da bulunacak.

LG’nin bu akıllı kol saatini temmuz ayında piyasaya sürmesi bekleniyor. Güney Koreli şirketin son zamanlarda mobil ürünleriyle Türkiye’de aktif olduğunu düşünürsek, bu saatin de piyasaya sunulmasını bekleyebiliriz.

İlgili >> LG

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER