Teknoloji

Çift SIM kartlı LG G Pro Dual Lite gelecek ay Rusya’da çıkacak

LG G2’nin çıkışıyla birlikte pabucu biraz olsun dama atılan LG Optimus G Pro’nun hiç de fena bir telefon olduğu söylenemez. 5.5 inç ekran, Snapdragon 600 işlemci gibi bu zamana göre üst sınıf özellikler barındıran bu cihaz LG G2 piyasaya çıkmış olsa bile alıcı bulabilir.

lg-g-pro-lite-dual-300913

Görünüşe göre, LG fena ilgi görmeyen bu akıllı telefonun çift SIM kart destekli ve daha ucuz bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. LG G Pro Lite Dual olarak adlandırılan bir cihazla ilgili dedikodular sızdı. Buna göre G Pro Lite Dual’in de orijinal G Pro modeli gibi 5.5 inç True IPS ekran barındırması bekleniyor. Arkada 8 megapiksel kamera ve 3140 mAh kapasiteli batarya da dile getirilen diğer özellikler arasında bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG Optimus G Pro İncelemesi

Hi-tech.mail.ru adlı Rus teknoloji sitesi tarafından verilen habere göre, LG G Pro Lite Dual ekim ortalarında Rusya’da piyasada olacak ve 12990 ruble (815 TL) fiyata satılacak. Tabii ki, daha düşük fiyat bazı ödünlerin verilmesine neden olacak. Örneğin 5.5 inç ekran Full HD yerine HD çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca işlemci de dört çekirdekli Snapdragon 600 olmayabilir. LG’nin işlemciyi daha ucuza maletmek için MediaTek marka işlemciye yer verebileceği söyleniyor.

Gelecek Rusya’da piyasaya çıkacak LG G Pro Lite Dual’i diğer Asya ülkelerinde de görmek mümkün olabilir. Türkiye’de piyasaya çıkar mı, orasını kestirmek güç. Ancak “lite” cihazlar ülkemize de sıklıkla gelmeye başladı; belki LG de bu noktada diğer şirketlerinkine benzer bir davranış gösterebilir.

İlgili >> Hi-tech.mail.ru

İLGİLİ HABERLER