Teknoloji

LG sıra dışı tasarımlı yeni telefonu için ipucu verdi

lg explorer project
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG, çift ekranlı yeni akıllı telefonu Wing‘in tanıtımının sonuna Marvel filmlerini andıran ek bir sahne ekledi. LG bu sahnede Explorer Project serisinin yeni üyesi için ipucu verdi. Şirketin yeni telefonu, dışarıya doğru kızaklı şekilde açılarak genişleyen bir ekrana sahip olacak gibi görünüyor.

LG’nin paylaşımında pek fazla bilgi bulmak mümkün değil. Sadece telefonun ekranının genişlediği, sonra kızakların yeniden kapandığı görülürken; video “nefesinizi tutun” yazısıyla sona eriyor. Ardından da Explorer Project logosu ekrana geliyor. Yine de LG’nin gelecekte kızaklı ekrana sahip bir telefon çıkarmayı planladığı kolaylıkla anlaşılıyor.

LG, Explorer Project ile akıllı telefonlara yeni bir soluk kazandırmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda ilk olarak Wing’i duyuran şirketin yola kızaklı ekranlı telefonla devam etme düşüncesi de mantıklı görünüyor.

LG’nin Explorer Project serisinin yeni üyesine dair daha fazla bilgi paylaşıp paylaşmayacağı bilinmiyor. Ancak hem Wing’e hem de bu yeni telefon için hazırlanan videoya bakıldığında Güney Koreli şirketin yeni ve farklı şeyler deneme konusundaki arzusu net biçimde görülüyor.

İLGİLİ HABERLER