Teknoloji

LG şık görünümlü Easel ve Posé ile TV’lerin evde şık durabileceğini hatırlatıyor

lg oled objet collection pose
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG, geçen yıl lansmanını yaptığı LG OLED Objet Koleksiyonuna yeni bir model ekleyerek “yaşam tarzı” TV dünyasında Samsung’u takibini sürdürüyor. Yeni Posé, Samsung’un Serif modeline benzer izler taşıyor. 42 inç, 48 inç ve 55 inç ekran boyutlarında geliyor ve 2022’nin üçüncü çeyreğinde Avrupa’da satışa sunulacak.

Posé, bir sanat şövalesine benzeyecek şekilde tasarlanan ve ekranı gizlemek için kayan bir kumaş kaplamaya sahip olan, daha önce CES’te duyurulmuş (daha sonra Objet olarak anılan) 65 inç Easel modeline katılıyor. Her ikisi de kullanılmadığında resim veya fotoğrafları görüntüleyebilir.

lg oled objet collection easel

Henüz bir fiyat bilgisi bulunmamakla birlikte, LG’nin yeni yaşam tarzı televizyonlarının her ikisi de şirketin premium modellerinde kullanılan OLED evo teknolojisine sahip, bu nedenle muhtemelen pahalı olacaklardır. Şirketin 65 inçlik LG G2 Gallery Edition’ı, Samsung’un üst düzey modellerinden daha ucuz bir ekranın kullanıldığı 65 inçlik The Frame’e göre yurt dışında (The Frame Türkiye fiyatı 33.899 TL), 2000 doların üzerinde bir ek fiyatla, 3200 dolara satılıyor. The Frame yerel karartma gibi özelliklerden de feragat ederken, gömme montaj ve tüm kabloların ve bağlantıların gizlenmesi gibi tasarım merkezli şeyler için ek masraf yapmak gerekiyor.

Posé, iki yeni LG seçeneğinden daha küçük olanı, dolayısıyla muhtemelen daha ucuz olacaktır. Görünüşüyle Samsung’un Serif’ine çok benziyor. Ancak, çevresinde raf işlevi görebilecek daha kalın bir çerçeveye sahip olan Samsung’un seçeneğinden daha ince göreünüyor. Posé, The Frame’in resim gösterme özelliklerine benzer şekilde, kendinden aydınlatmalı dijital tuvalinde sanat eserlerini veya fotoğrafları görüntülemek için LG’nin Galeri Moduna sahiptir. Ayrıca, dağınıklığı en aza indirmek için “etkili bir kablo yönetim sistemine” sahiptir. Bununla birlikte, basın görselinin gösterdiği gibi, LG’nin bir kablosuz güç seçeneği geliştirdiğini sanmıyoruz, bir yerlerde bir kablo olduğunu varsayıyoruz.

LG, Milano Tasarım Haftası sırasında Salone dei Tessuti’de bu iki yeni gösterişli televizyonunu sergiliyor. Bu durum TV’lerin hedef kitlesine yönelik ipuçları veriyor.

İLGİLİ HABERLER