Elektronik devi LG, Coronavirus tehdidi nedeniyle çalışanlarının Çin’e yapacağı iş seyahatlerini durdurma kararı aldı. Güney Koreli şirketten yapılan açıklamada, hâlihazırda iş nedeniyle Çin’de bulunan tüm çalışanlardan ülkelerine dönmeleri istendi. LG, önümüzdeki dönemde Çin’e yapılacak iş seyahatlerinin de özel izne bağlı olacağını açıkladı.
Şirket tarafından konuyla ilgili olarak The Verge sitesine gönderilen açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Bu haftadan itibaren LG Electronics olarak Çin’e yapılacak iş seyahatlerini tamamen durdurma kararı aldık. Çin’de yaşamayan ve hâlihazırda Çin’de bulunan tüm çalışanlarımızın en kısa sürede kendi ülkelerine dönmeleri gerekiyor. Eğer Çin’e gitmek bir gereklilik ise, çalışanlar bunun için önceden talepte bulunacak ve onay alacak. Çin’de faaliyet gösteren şirketler de dahil olmak üzere herkesin üstüne düşeni yapması durumunda bu salgının durdurulabileceğine inanıyoruz.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung, One UI 8.5 güncellemesini 44 Galaxy modeline taşıdı

Oppo Find X10 Pro için ilk sızıntı ortaya çıktı, çift 200 MP kamera dikkat çekiyor

Vivo X Fold 6’nın kamera sistemi ve telefoto yetenekleri resmileşti

Nothing CEO’su uyardı: Akıllı telefon fiyatları daha da yükselebilir

Honor’dan sürpriz telefon X70 Pro Max 8560 mAh pil ile geldi
LG, coronavirus tehdidi nedeniyle Çin’e yapılacak iş seyahatlerini sınırlandıran ilk şirketlerden biriydi. Güney Koreli elektronik devi şimdi de toptan bir seyahat yasağını uygulamaya koyan ilk şirketler arasına girdi. Facebook, Razer ve Apple gibi şirketler de Çin’e yapılacak iş seyahatlerini durdurma veya azaltma kararı almıştı.
Son verilere göre, onaylanmış Coronavirus vakalarının sayısı 7 bin 700’ü geçmiş durumda. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 170’e ulaştı.
🌡️❄️ SERİNLİK ARAYANLARA MÜJDE: KLİMA FIRSATLARI DEVAM EDİYOR! ❄️🌡️





Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


