Eğlence

LG Cinema 3D Smart TV serisi için yeni oyunların duyurusunu yaptı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mobil platformun bazı popüler oyunları LG Cinema 3D Smart TV’lerle de tüketicilere sunulacak. Güney Koreli şirket Where’s My Water, The Sims FreePlay, Air Penguin, Mini Motor Racing’in de aralarında bulunduğu çeşitli oyunların 2013 yılında geleceğini açıkladı. Şirket hareket algılamalı Magic Remote uzaktan kumanda sayesinde bu oyunların mükemmel şekilde oynanabileceğini düşünüyor.

LG ilk kez geçtiğimiz temmuz ayında Smart TV platformu üzerinde oyunları sunmaya başlamıştı. O zamandan beri şirket daha fazla oyunu platform üzerinden sunmak için çalışmalar yapıyor. Bir oyun konsoluna sahip olmayanlar için LG’nin sunduğu veya sunmayı planladığı oyunlar bir hayli ilgi çekici olacaktır.

Seçilmiş olan oyunlar LG’nin Smart TV serisinde 3D keyfini en iyi şekilde yaşatacak şekilde optimize ediliyor. Disney’in Where’s My Water ve EA’nın The Sims Free Play oyunları kullanıcıların oynayabileceği popüler oyunlardan en çok dikkat çekenleri. Where’s My Water 90 ülkede en çok indirilen oyun hâline gelirken The Sims FreePlay oyunu da dünya çapında 150 milyondan daha fazla indirildi.

LG, tüm oyunların ocak ayında Las Vegas’ta düzenlenecek CES 2013’te tüm oyunların sergileneceğini kaydetti. Her bir oyun gelecek yılın ilk çeyreğinden itibaren LG SmartWorld portalından indirilebilecek. Oyunların ücretli mi ücretsiz mi olacağı konusundaysa henüz net bir bilgi verilmedi.

İlgili >> LG

İLGİLİ HABERLER