Teknoloji

LG’nin yeni çamaşır makinelerinde daha fazla program sunmak için NFC bulunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ev elektroniğ ürünleri de son dönemde akıllanan cihazlar kervanına katılmış durumda. LG Venedik’te düzenlenen InnoFest 2014’te yeni çamaşır makinelerini tanıttı. Bu yeni çamaşır makinelerinin en önemli özelliği ise NFC aracılığıyla makinelere daha fazla yıkama programının indirilebilmesi.

lg-series-1-200314

LG’nin yeni çamaşır makineleri tasarım bakımından modern bir çamaşır makinesinin sahip olması gereken tüm unsurları taşıyor. Series 1 kategorisindeki çamaşır makineleri NFC bağlantısı barındırmalarıyla piyasadaki mevcut çamaşır makinelerinden ayrı bir yerde konumlanıyor. NFC bağlantısıyla akıllı telefonlarıyla çamaşır makinelerini eşleyen kullanıcılar, böylelikle çamaşır makinesindeki mevcut programların sayısını artırabiliyor.

İndirilebilir programlar arasında Yünlüler, Bebek Bakımı ve Soğuk Yıkama gibi programlar bulunuyor. Uygulama aracılığıyla programı akıllı telefonlarına indiren kullanıcılar, akıllı telefonlarını makinenin üzerinde yer alan NFC etiketine dokundurarak bu programı makineye ekleyebiliyor. NFC sayesinde sunulan Smart Diagnosis özelliğiyse kullanıcıların makinedeki küçük problemlerden hızla haberdar olmasını sağlıyor. LG’nin yeni çamaşır makineleri mayıs ayının sonundan itibaren satışa sunulacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER