Manşetler

LG Bello II yepyeni bir tasarım ve 5 megapiksel selfie kamerayla birlikte geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-bello-2-200715-1

LG, son yıllarda telefonlarında “arka kontrol tuşu” gibi tasarım unsurlarına sıklıkla yer veriyor. Bu tasarım dilinden sıkılanlar olabileceğini düşünen Güney Koreli şirket, yeni akıllı telefonu LG Bello 2 ile söz konusu beklentiye kısmen yanıt veriyor. Ancak, LG Bello II’nin sunduklarının sadece uygun fiyatlı bir 3G telefon arayanlara hitap ettiğini belirtmek gerekiyor. Gelişmekte olan pazarlar için hazırlanan LG Bello II, selefinden oldukça farklı bir formatla potansiyel müşterilerinin karşısına çıkıyor. Ancak bu farklılığın tasarımsal boyutta kalıyor ve cihazın içine yansımıyor.

Orta sınıf akıllı telefonuna görsel karakter kazandırmak adına tasarım kalıplarının dışına çıkan LG, Bello II’de arka butonlardan ve kavisli arka panelden vazgeçiyor. LG Bello II’nin bütüncül arka panel tasarımına sadece kamera müdahale ediyor. Akıllı telefonun metalik köşeleri de ayrıca dikkat çekiyor. Böylelikle LG Bello II, şirketin diğer akıllı telefonlarından görsel olarak farklı bir yerde konumlanmayı başarıyor.

lg-bello-2-200715-2

LG Bello II’nin içine bakıldığında ise pek çok şeyin aynı kaldığı görülüyor. 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci ve 854 x 480 piksel çözünürlüğünde 5 inç FWVGA ekran, varlıklarını sürdürüyor. 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza ve 2540 mAh kapasiteli pil de orijinal LG Bello’dan değişmeden gelen unsurlar arasında yer alıyor. Kutusundan Android 5.1.1 Lollipop ile çıkmasıysa LG Bello II’nin değişime uğramayan yönlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

LG Bello II’de odaklanılan noktalardan birisi de ön kamera. 8 megapiksel arka kamerada herhangi bir değişim olmasa da, 5 megapiksel “selfie” kamerası son zamanlardaki popüler eğilimi takip ediyor. LG Bello II, Hareketle Çekim ve Selfie Flaşı gibi kamera özelliklerini de barındırıyor.

Fiyatı henüz açıklanmayan LG Bello II, ilk olarak temmuz ayı içinde Latin Amerika ve Hindistan’da satışa sunulacak. Cihaz üçüncü çeyrekte Avrupa’da ve Bağımsız Devletler Topluluğu üye ülkelerinde piyasaya sürülecek.

İLGİLİ HABERLER