Teknoloji

LG All Day Gram serisi dizüstü bilgisayarlarıyla uzun pil ömrü vadediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg all day gramGünümüzün güçlü dizüstü bilgisayarlarının yanında geçtiğimiz yılların güçlü dizüstü bilgisayarları birer dev gibi görünüyor. Artık pek çok dizüstü bilgisayarda güçlü özellikleri ince ve hafif bir kasa içinde sunmak mümkün oluyor. LG All Day Gram serisi dizüstü bilgisayarlarıyla bu yeni yaklaşımın etkileyici örneklerinden birini veriyor.

All Day Gram serisinde sekiz model bulunuyor. Bu modellerden biri 24 saatlik pil ömrü vaadiyle diğer modellere kıyasla daha fazla dikkat çekmeyi başarıyor. 13.3 inç ekrana sahip bu model, Intel Core i3 işlemci barındırıyor. 24 saatlik pil ömrünü ise 60Wh kapasiteli batarya sağlıyor.

14 ve 15.6 inç ekranlı modeller, daha güçlü bileşenler barındırıyor. Bu modellerdeki pil ömrü vaadi ise sırasıyla 23 ve 22 saate iniyor. Kasanın hafifliği ve bileşenlerin kapasitesi göz önüne alınınca her üç modelin de pil ömrü konusunda etkileyici bir başarı sergilediği rahatlıkla söylenebilir.

lg-all-day-gram-020117-2All Day Gram serisindeki sekiz modelden yedisi, geçtiğimiz yıl tanıtılan LG Gram dizüstü bilgisayardan daha hafif. Söz konusu model tartıda 980 gram çekiyordu. Sadece 15.6 inç ekranlı model, bu ağırlığın üzerine çıkıyor. 14 inç ekranlı modelde ağırlık 970 grama iniyor. 24 saat pil ömrü sunan model de sadece 940 gram ağırlığında. Serinin en hafif modeli ise 860 gram ağılığındaki 13.3 inç ekranlı model oluyor.

LG All Day Gram serisi CES 2017’de gözler önüne çıkacak

LG’nin yeni dizüstü bilgisayarlarının hepsinde yedinci nesil Intel Core işlemci ve DDR4 RAM bulunuyor. Dahili depolama seçenekleri 256 ile 512 GB olarak değişiyor. 1080p ekran çözünürlüğe sahip All Day Gram serisi bilgisayarların fiyat etiketinde 1100 ila 2 bin dolar arasında değişen rakamlar yazacak. Yeni dizüstü bilgisayarlar ilk olarak bu hafta başlayacak CES 2017’de görücüye çıkacak.

İLGİLİ HABERLER